Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Romyna

Medium Romyna

Lenormand kaarten  -  Kaartleggen  -  Intuitief     0900 0945 -     0903 416 36

Romyna - PIN 2379

Lenormand kaarten - Kaartleggen - Intuitief

Bel Romyna op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Ik ben Romyna en werk al een tijdje met de Lenormandkaartjes. Ik wil graag de mensen helpen met hun vragen, problemen en twijfels.

Getuigenissen Romyna

Dank u jij gaf mijn innerlijke rust terug. je kwam ook al heel snel tot de kern van de zaak zonder dat ik iets had gezegd. Echt top.

Kelly

Mijn favoriet. Altijd superlief, geduldig, oordeelt nooit en stelt mij enorm gerust. Ik zou uren met jou kunnen praten. Hartelijk dank dat je er steeds voor mij bent en mij door een toch wat moeilijke periode heen sleept. Tot snel weer. Liefs F en J ( voetbal).

F

Je bent altijd mijn geruststellende engel, wordt er altijd rustig van. bel je vd week, je staat dan ook bij mn favorieten al 3 jaar lang.

Een beller die altijd gerustgesteld wordt.

R

Liefste Romyna, wederom hartelijk dank voor alles. Je bent een enorme steun voor mij en hiernaast heb je veel geduld met mij. Jouw voorspellingen komen (langzaam aan) uit nu nog de grootste voorspelling. Maar dat moet goedkomen, door jou krijg ik hier steeds meer vertrouwen in. Buiten de voorspellingen vind ik jou een ontzettend lieve en leuke vrouw om mee te praten. Lachen doen we ook steeds meer. BEDANKT. Tot heel snel weer. Liefs F

F

Lieve Romyna, wil je via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor de gesprekken met jou. Voor mij is het zo fijn om jou te spreken. Je bent eerlijk oprecht en superlief. Ook ben je sterk overtuigd van jouw voorspellingen wat mij weer moed en hoop geeft. Ik hoop je heeel gauw te kunnen bellen met de uitkomst van die ene belangrijke voorspelling en mijn grote wens. Uiteraard bel ik je gewoon nog. Ik wens jou alvast een supermooi liefdevol en gezond 2020 toe. Tot snel weer, liefs F ( voetbal).

F

Ik ben jouw number Uno fan. Ben altijd blij als ik jou gesproken heb. Jij brengt altijd mij weer tot rust. Mensen bel haar, krijg je zeker geen spijt van R.

R

Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.

R

Lieve Romyna, wederom wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne, leuke en toch ook wel geruststellende gesprekken met jou. Zoals jij ziet en voelt raak ik het vertrouwen bijna helemaal kwijt, maar jij trekt mij er toch weer bovenop. Je bent een superlieve begripvolle dame die de moeite meer dan waard is om te bellen. Ik hoop dat ik je snel kan terugbellen en dat er dan een positive wending zal zijn. Topper. Liefs F en J ( voetbal).

FJ

Romyna, superbedankt lieverd

Laat je nog weten

Gr.

R.

R

Lieve Romyna, wat zou ik zonder jou moeten beginnen? JIJ bent zo GOED.
Ik heb jou paar keer gesproken en telkens zijn de dingen zo verlopen zoals je had voorspeld. Nu hopen dat de andere zaken ook snel op orde komen. Ik bel je snel weer.

Lydia

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Romyna

PIN 2379

Dit is de profielpagina van medium Romyna. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven