Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Onlinemedium.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Olivia

Olivia,
Bedankt voor het duidelijke antwoord op mijn vraag.
Je bent begaafd, duidelijk en geduldig. Veel liefs, Chelsea.

Chelsea Bezoek pagina Olivia

Getuigenis over Yuorah

Bedankt Yuorah, je bent mijn steuntje en ik geloof erin wat je me verteld want tenslotte komen je voorspellingen ook uit . Jammer genoeg was de tijd alweer om. Maar je hoort nog van mij . Dikke knuffel Ellie.

Ellie Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Louisa

Ongelooflijk!! Lieve Louisa zoals je 1.5 week geleden aangaf ga ik inderdaad een bustrip maken met vriendinnen. Toen jij t zei kon ik t me absoluut niet voorstellen, had geen enkele plannen in die richting maar ik kreeg een link van mijn vriendin waar je dagtripjes kan boeken je raad t al.. ik boekte een bustrip en tadaaah. Je voorspelling is uitgekomen.
Nog niets gehoord over de tuin..ff afwachten. Ik houd je op de hoogte en bel je binnenkort.

Amina Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over John

John heeft de gave om heel snel tot de kern te komen. Hij loodste mij in korte tijd van helemaal vastzitten naar weer stralen en de toekomst voor me zien. Vakwerk. Hij ziet meteen wat de gaven en sterke punten van iemand zijn, dat heeft me ook heel erg geholpen. Dank je wel Lilie.

Lilie Bezoek pagina John

Getuigenis over Louisa

Louisa je hebt gelijk gehad dat ik financieel een extraatje zou krijgen vd werkgever. Niet meer aan gedacht en kwam als een verrassing. En ook bevestigd dat ze blij zijn met mij. Ik ga je binnenkort weer bellen dan krijg jij ook een beetje van dat extraatje ;-)). Dank je wel

Amina Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Biba

Lieve Biba, bedankt voor je steun. Is altijd fijn om met jou te babbelen. Je hebt het hart op de juiste plaats. Ik heb vertrouwen in jou en in dat de situatie goed zal komen. Veel liefde en licht.

Helen Bezoek pagina Biba

Getuigenis over Cher

Ontzettend bedankt voor gesprek. Gewoonweg fantastisch. Tot binnenkort.

Ylona Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Isha

Want bent u toch een bijzondere lieve en grappige vrouw.
Ik heb u vandaag aan de lijn gehad.
Het is gewoon ongelooflijk wat er elke x verteld word.
ISHA praat geen onzin het is zoals het is.
Bedankt maar weer.
Zonnige groeten.

Sandy Bezoek pagina Isha

Getuigenis over Karlien

Karlien, wens je een superfijne week. Je wist dingen te vertellen die ik zelf nooit eerder aanvoelde. Bedankt voor je steun.

Ariel Bezoek pagina Karlien

Getuigenis over Pieter-Jan

Beste PJ,
Bedankt voor een heel leuk gesprek . Voorspelling kwam uit. Licht terug in mijn leven. Hoop dat het zo blijft, het gaat nog beter worden zeg jij . Dank, warme groet. Kelly.

Kelly Bezoek pagina Pieter-Jan

Getuigenis over Veronikkue

Lieve Veronique, al jaren spreken we elkaar met regelmaat. Als ik in een dipje zit heb ik na ons gesprek altijd weer vertrouwen in de situatie en voel ik me weer rustig. U zit er nooit naast met voorspellingen. Met name voorspellingen op het financiƫle vlak kloppen altijd als een bus. Bedankt voor uw steun en geloof in mij.

N Bezoek pagina Veronikkue

Getuigenis over Magdalena

Liefste Magdalenda, het is niet te beschrijven wat ze voorspelt alles maar ook allles komt uit. Ik leef er echt niet naar er zijn zelfs voorspellingen die de zelfde dag of de volgende dag uit komen. Ik ben ooit naar kaartleggsters geweest waar je zelf onbewust antwoord geeft op hun vragen en dan is het wel gemakkelijk om een voorspelling te doen om op je gevoelens in te praten. Ik ben heeeeeeeeeel blij dat ik Magdalena heb leren kennen een pracht vrouw. Ze gaat me nog heel dikwijls horen dank u Magdalena mijn kaarsen die branden zijn ook voor je mee aangestoken . xxx Karine uit Belgie

karine Bezoek pagina Magdalena

Getuigenissen op mobiel.Onlinemedium.nl

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven