Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Horoscoop Kreeft door mediums

Horoscoop Kreeft

28 mei 2023
Uw horoscoop van vandaag


Soms moet je iets gewoonweg afronden.
De laatste loodjes wegen het zwaarst. Geef niet op, dit is waar je het allemaal voor hebt gedaan.
Geen aanzien, zonder afzien. Doe vandaag wat je kunt doen, dat geeft al genoeg voldoening.
Wees vandaag voorzichtig wanneer je moet werken met hitte, of warme apparaten.
Je hebt anders je handen zo gebrand.

Horoscoop Waterman door mediums
Horoscoop Vissen door mediums
Horoscoop Ram door mediums
Horoscoop Stier door mediums
Horoscoop Tweelingen door mediums
Horoscoop Kreeft door mediums
Horoscoop Leeuw door mediums
Horoscoop Maagd door mediums
Horoscoop Weegschaal door mediums
Horoscoop Schorpioen door mediums
Horoscoop Boogschutter door mediums
Horoscoop Steenbok door mediums

Sterrenbeeld Kreeft

Extra mediums informatie

Uitleg over sterrenbeeld Kreeft

Van 21 juni tot 22 juli.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Kreeft. Je straalt creativiteit uit. Als kreeft ben je een zeer emotioneel en intuitief persoon. Je bent sociaal, gevoelig en helpt graag anderen. Zoek een partner die oog heeft voor je gevoeligheid en zorgzame karakter, die je niet zal kwetsen. Je leeft voor je gezin en je familie, je put uit deze banden enorme kracht.

Geboren tussen 21 juni en 22 juli.

Mensen die geboren zijn met als horoscoop Kreeft, kunnen soms timide, verlegen en teruggetrokken overkomen, of soms zelfs saai voor mensen die hen niet begrijpen. Maar Kreeften hebben een rijk innerlijk leven en creatieve geest, waardoor het niet verbazend is dat veel beroemdheden Kreeft van horoscoop zijn. Als sterrenbeeld kreeft kan je jezelf openstellen voor het paranormale en kan je op zoek gaan naar je zesde zintuig.

Als Kreeft heb je een krachtig karakter en hierdoor is er bijna niets wat je niet aankan. Door je begaafdheid en je creatieve geest ben je een echte trendsetter. Je bent gedreven en hebt nood aan financiële zekerheid. Met je intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie kan je het ver schoppen in het bedrijfsleven en slaag je erin om je doelen te bereiken. Zakendoen en investeren zit een kreeft in het bloed. Als Kreeft heb je dus een ongelooflijk doorzettingsvermogen en je zal opkomen voor alles waarin je gelooft.

Iemand met als horoscoop Kreeft is van nature huiselijk ingesteld en ziet zijn of haar eigen nestje als een veilige thuisbasis. Thuis kan de Kreeft zich lekker terugtrekken van de dagelijkse stress en genieten van het gezinsleven. Op het gebied van woninginrichting houden Kreeften meestal van knusse en comfortabel inrichting. Het is dan ook niet bedoeld om anderen te imponeren, maar je woning moet vooral een prettige thuisbasis of nestgevoel zijn voor het gezin.

Ook buitenshuis voelt een kreeft zich goed, je bent immers sociaal. Een kreeft heeft nood aan de balans tussen thuis in zijn eigen nest zijn en sociaal zijn buitenshuis.

Een kreeft die balans kan vinden in de dualiteit tussen sociaal en toch teruggetrokken willen zijn, die kreeft kan het ver brengen in het leven en mensen rondom zich inspireren om diezelfde balans te vinden. Als kreeft kan je jezelf inleven in situaties van mensen om je heen omdat je een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven leidt. Je hebt als kreeft interesse in kunst, literatuur en cultuur in het algemeen. Om die reden vinden ze het vaak ook leuk om zelf te schrijven of actief deel te nemen aan culturele gebeurtenissen.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Kreeft en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Kreeft in het leven.

zorgzaam
betrouwbaar
intuitief
gedreven
loyaal
sympathiek
gevoelig
sociaalUw persoonlijke horoscoop?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven