Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Pieter-Jan

Medium Pieter-Jan

Paragnost  -  Helderziend  -  Heldervoelend     0909 1919 -     0903 416 36

Pieter-Jan - PIN 2198

Paragnost - Helderziend - Heldervoelend

Bel Pieter-Jan op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Als Paragnost, Spiritueel adviseur, Coach.Help ik u met het zoeken naar antwoorden en geef ik u inzichten op al uw vragen op het gebied van relatie,werk financien,onzekerheid angst. Hierbij krijg ik hulp van mijn gids en ondersteuning van de lenormand en engelenkaarten. Geen onderwerp is mij vreemd. Tevens werk ik als magnetiseur op afstand,door middel van energie overdracht kan ik ook via deze weg het een en ander voor u betekenen. Voor een luisterend oor bent u natuurlijk van harte welkom. Pieterjan.

Getuigenissen Pieter-Jan

Pieter-Jan heeft een hele rustgevende stem. Dat is al fijn om mee te beginnen. Hij stelt goede vragen en is ook duidelijk in wat hij voelt . Ik heb het gesprek als zeer open en oprecht ervaren. Ik raad hem zeker aan.

A

Gisteren heb ik u opgebeld of ik na 16 maanden contact mocht zoeken met mijn ex vriend. U zei toen dat er bij ons beiden liefde angst en onzekerheid was. Met het duwtje in mijn rug heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en gebeld , alles is goed verlopen vanaf de eerste minuut het voelde aan alsof we elkaar gisteren nog hadden gesproken. Ik had een goed gevoel en denk wel dat er nog een vervolg zal komen. Bedankt.

Anoniem

Dank voor je heldere uitleg.

I

heel hartelijk bedankt voor dit heel fijne gesprek. en de steun die je me geeft. door je zachte stem kom ik al helemaal tot rust en je weet heel goed wat er mis is.

rita

Pieter-Jan ik heb jou al een paar keer gebeld en voel me nadien een stuk rustiger. de dingen je vertelt kloppen helemaal.

r

Dankjewel PJ voor je advies. inzichten, maar vooral je collegiale steun .

Collega

Lieve Pieter Jan. Ik heb je vorige week een keer gebeld, omdat ik wat vragen had, en jij hebt mij toen verteld Dat ik meer kon als dat ik dacht. Heb ik goed tot me door laten dringen. En gaf me advies, Daar wil ik je nog hartelijk voor bedankten. Heb er iets mee gedaan. Wilde ik je laten weten. En hoop dat je op het dagje uit, Met al onze collega s bent. Dan kan ik je er meer over vertellen. Bedankt schat. Je hebt me er heel goed mee geholpen. Knuffel Celine Je collega.

Celine

Bedankt Lieve Pieter, heb je zojuist gesproken. Heel verhelderd. Je vertelde de dingen precies zoals ze zijn. Een dikke 10 voor jou.
Liefs S.

S

Toffe kerel ben je Pieter Jan, ik heb een goed en eerlijk gesprek met jou gehad waar ik zeker mee verder kan. Niks is gek zeg je, en dat voelt heel fijn.Je antwoorden zijn altijd eerlijk en en zonder omhaal. Wat je voorspeld hebt is uitgekomen. We spreken elkaar binnenkort.

Lars

Wat heb ik een fijn en goed gesprek met u gehad. U heeft mij heldere inzichten gegeven en mij weer in mijn eigen kracht gezet.Duidelijk en zonder om de brei heen te draaien kon u mij precies vertellen wat er aan de hand was. Alles voelde heel veilig en vertrouwd.Ik kan weer verder. Ik ga u zeker vaker bellen Pieter-Jan.

Dyana

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Pieter-Jan

PIN 2198

Dit is de profielpagina van medium Pieter-Jan. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven