Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Marie

Medium Marie

Pendelen  -  Lenormand kaarten  -  Invoelend     0900 0945 -     0903 416 36

Marie - PIN 2447

Pendelen - Lenormand kaarten - Invoelend

Bel Marie op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Hallo, ik ben Marie. Al jaren sta ik mensen bij waar ik kan door middel van de Lenormand kaarten, mijn pendel en mijn ervaringen als Reikimaster en therapeute. Dankzij mijn nauwe samenwerking met en bescherming van de Aartsengenlen en Moeder Meera, kan ik uw harteroerselen bereiken en begrijpen. Mijn invoelend vermogen en vele jaren levenservaring zijn voor mij een extra hulpmiddel bij het vertalen van uw vragen en/of problemen. " Vraag en u zal gehoord worden ". Van harte - veel liefs Marie.

Getuigenissen Marie

Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.

Anneke

Lieve lieve Marie, je bent een schat van een mens
een van de beste. Jou geduld, zachte stem en persoonlijkheid heeft me enorm geholpen. Jou inzichten en voorspellingen zijn zo waar, ben zoooo blij dat ik in jouw ben blijven geloven en door jou kon ik in mezelf geloven. Ik kan verder aanraden aan personen die met iets zitten. Marie te bellen deze straffe madam kan u helpen.
We zijn er nog niet helemaal.
Merci Marie

Wonder.

Ann

Heel goede uitleg en verschaft duidelijkheid. Dank je lieve Marie.

Anoniem

Marie, U bent de beste op de lijn. Wat u verteld is gewoon de waarheid. Verder geeft u adviezen waar ik heel veel aan heb.

Ninke

Op advies van vrienden u gebeld. U was de enige die het juist had met de voorspelling ivm school zoon. Heel goed gezien.

Anoniem

Marie, ik heb u vorige week gesproken. Uw kaarten en gevoel gaven mij rust. Ik voel dat het goed komt. Dank u voor de wijze woorden .

Paul

Marie u bent een betrouwbaar medium. Een topper op deze lijn. U geeft veel vertrouwen in deze tijd. Ik ga u zeker weer bellen.

Anoniem

Marie, ik spreek u regelmatig en keer op keer komen de voorspellingen uit. Het kan soms even duren maar het gebeurt. Verder bent u een lieve dame die echt oprecht is en engel is met de inzichten.

M

Dankjewel dat je er vandaag voor me was, had ik even nodig.
XXX

A

Even Marie gebeld met een vraag over mijn baan. Ze heeft voor mij gependeld en kaarten gelegd. Het antwoord daarvan is juist. Zo is het gegaan. Fijn dat Marie daar zo goed in is. Het duurt niet lang waardoor weinig belkosten. En dan ook raak waardoor ik mij weer goed voel.

Anoniem

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Marie

PIN 2447

Dit is de profielpagina van medium Marie. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven