Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Johan

Medium Johan

Lenormand kaarten  -  Intuitief  -  Invoelend     0900 0945 -     0903 416 36

Johan - PIN 2420

Lenormand kaarten - Intuitief - Invoelend

Bel Johan op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Ik ben Johan en werk al jaren met de lenormandkaarten. Ik wil mensen helpen die het even niet meer weten zodat we samen met de kaarten en mijn inzichten een oplossing vinden.

Getuigenissen Johan

Zeer oprechte en warme man voelde alles heel goed aan.

S.

Johan, bedankt voor het aangename gesprek. Je voelde de dingen aan zoals ze zijn, zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Was aangenaam verrast.

S.A

Topman.

V

Johan is een topper. Meer dan 5 sterren waard. Dank je voor je oprechtheid. En dank je dat je mijn kon bevestigen wat er precies speelde. Super top. Ik ga hier zeker mee aan de slag. Nogmaals dank. Xxx s.

S

Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.

E

Johan, wat heb jij een sterke gave. Up to the point en top.

aniet

Johan, ik hoefde jou niet veel te vertellen, want je ziet en voelt het heel goed aan. Jij behoort tot de betere hier op de lijn, echt top. Bedankt voor de voorspellingen, inzichten en steun. Tot later.

Anoniem

Lieve man zonder vooroordelen.
Nu hopen dat het uitkomt wat Johan zegt .
Ga je gelijk bellen Johan .

Thea

Ik sprak johan voor de tweede maal en ziet de dingen nog altijd zoals de vorige keer dat ik hem sprak , ik wacht het bericht af en als het zover is dan stuur ik je terug een bericht om je het te laten weten het goede nieuws. Het is een zeer lieve aangename man je krijgt een goed gevoel bij johan echt een aanrader, hij zegt de dingen hoe ze werkelijk zijn .
groetjes.

inge

zeer mooi en inhoudsvol gesprek, zonder informatie wist hij de perfect wat er gaande was. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die hij deed , naar de toekomst toe, ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .

rita

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Johan

PIN 2420

Dit is de profielpagina van medium Johan. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven