Welkom

De mobiele pagina Onlinemedium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Isha

Medium Isha

Medium  -  Helderziend  -  Heldervoelend     0909 1919 -     0903 416 36

Isha - PIN 2710

Medium - Helderziend - Heldervoelend

Bel Isha op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Isha haar doortastende authentieke manier van werken zorgt snel voor openingen, helderheid, duidelijkheid in uw levensvragen of vraagstukken. Het zal u verbazen hoe u met een klein beetje andere inzichten uw leven een andere wending zou kunnen krijgen. Voor Isha is het belangrijk dat uw maatschappelijk belang op u levensweg de ruimte krijgt. Het snel zaken inzichtelijk maken loopt uiteen van uw dagelijkse omstandigheden, hierin staat het maatschappelijk belang waar u en de medemens voorop. Dit geeft zich weer door o.a. ontastbare zaken tastbaar te maken, als waarnemend, radicaal, strateeg, intuïtieve zaken inzichtelijker te kunnen maken. Wilt u meer weten: Stel vragen helder duidelijk kort en krachtig. -Werkt met speelkaarten / lenormand kaarten. -Voor een dag leggingen, week leggingen, kijkt Isha op korte termijn mogelijk indien het doorkomt met tijdsindicatie. Fotoreading: welke intentie heeft de betrokken persoon. Geeft advies in het uitzuiveren van negatieve energie, plus het aantrekken liefde via oud gebruik van cultuur en-of generatie. Geluk kun je niet kopen geluk is iemand iets gunnen. Warme groet Isha

Getuigenissen Isha

Isha, de lieve dame die haar consulten altijd zo nauwkeurig mogelijk wil doen. De dame die alles zo goed uitlegt. Isha, je zag bericht in het nu. En ja, vandaag is er contact geweest.

Parel

Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collega’s niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.

K

voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.

Mila

Bedankt lieve Isha . Alles maar echt alles wat je mij wist te vertellen kan ik perfect plaatsen. Ik kreeg daardoor de kippenvel. Het is gewoon heel eng dat je dingen ziet die je niet zelf kon weten. Je geeft ook enorm veel info. Het was echt een verhelderende gesprek. Ik ga jou zeker terugbellen in de loop van volgende week. Lieve knuffel Kaat.

Kaat

Hey isha
Het is precies gegaan zoals je zei bij de afspraak. echt alle sterren waard . nu nog de volgende afspraken. alles gaat de laatste tijd zoals je steeds voorspeld .xxx je stalkertje.

Meisje dat slecht luisterd

Lieve Isha, Allereerst ontzettend bedankt dat je open eerlijk en oprecht bent. Het was niet fijn om met de waarheid geconfronteerd te worden maar daardoor sta ik weer met beide benen op de grond. Je hebt mij in laten zien dat ik mij niet door negativiteit moet laten beinvloeden. Je bent een bijzondere vrouw en wat hoop ik dat al je voorspellingen uit mogen komen. Dikke kus van mij

Je dochter

Isha,

Je hebt gelijk gehad omtrent een relatie die stuk zou lopen in mijn kring. Ik zal je advies zeker aannemen mbt mijzelf openstellen en pleziermaken totdat C voor de deur staat.

.

Isha je zat helemaal goed met het voorstel van de werkgever. en heb eindelijk geluisterd naar je zonder dat je me attendeerde.

Dwarse meid

Isha je voorspelling komt uit. per september alles officieel. dikke kus.

Stalker

Binnen 48 uur kwam je voorspelling uit. Topper ben je xx.

Anomiem

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Isha

PIN 2710

Dit is de profielpagina van medium Isha. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven